בשר ויין ואלס מנצח

יין ישמח לבב אנוש אך כולם יודעים שאוכל הולך יד ביד עם יין, ובמיוחד שמדובר בבשר החגיגה היא כפולה.
בתרבויות רבות סעודה יכולה להימשך שעות על גבי שעות, ובמהלך כל זמן הסעודה היין זורם כנחל, ומנות האוכל לא מפסיקות להגיע ולו לאתנחתא קלה.
בל נשכח שאלכוהול בכלל ויין בפרט גם מגיע למנות אשר אותן אנו אוכלים בצורות שונות ומגוונות על ידי השפים להעשרת הטעם.
לכן אם אתם מתכננים אירוע אינטימי כגון יום הולדת או יום נישואין, או סתם מפגש חברתי משפחתי
ערב מפנק של בשר ויין איכותי זה המתכון המוצלח.
ערב שכזה ניתן לחגוג אצלכם בחצר הבית, או בסלון בהנחה שיש מספיק מקום לכולם.
בנוסף היום ניתן למצוא יקבים רבים הפותחים את שעריהם ומציעים לכם לבוא לערוך את האירוע שלכם. בחלק מהמקומות תוכלו להיעזר בשירותיה של חברת הקייטרינג של המקום, וישנם מקומות אשר יאפשרו לכם להביא חברת קייטרינג חיצונית אשר מתמחה במתן שירותי קייטרינג לאירועים וכמובן שאת היין היקב יספק בעצמו.

איך בוחרים את חברת הקייטרינג

לרוב או שמבררים עם חוג החברים והמשפחה, או שמגיעים לאינטרנט ומתחילים לחפש.
אז אם כבר מצאתם מספר חברות בדקו את הנושאים הבאים:
  • מה רמת הכשרות בה החברה מחזיקה, אם בכלל.
  • מיקום גיאוגרפי של המקום שבו ייערך האירוע, רצוי למצוא חברת קייטרינג מהאזור.
  • מה ההתמחות של החברה האם הם מתמחים במטבח הדרום אמריקאי, או במטבח הצרפתי.
  • האם הם עומדים במסגרת התקציב שלכם, לא כל חברה עובדת בכל תקציב, ניתן למצוא היום חברות קייטרינג בשרי המציעות תפריט ב 30 ₪ לסועד ויש חברות אשר מחיר מנה מינימאלי יכול להתחיל מ 250 ₪ וצפונה.
  • האם הם יכולים לספק לכם את כל השירותים הנדרשים לאירוע, כגון ציוד נדרש, מלצרים ברמנים וכד'.
  • קורות חיים – מה הניסיון והוותק שלהם.
  • תבקשו פגישת טעימות רצוי לא באירוע אחר, אלא בפגישת טעימות אישית, כך תוכלו לבקש טעימות בהתאם לתפריט המועדף עליכם.
  • בנוסף חובה להגיע לאירוע על מנת להתרשם מרמת השרות המסופקת על ידי החברה.
    ראו את צורת הוצאת והגשת המנות אחרי הכל העין טועמת ראשונה.
    את הייצוגיות של המלצרים ושאר נותני השרות באירוע.
    באירוע ניתן להתרשם מהיכולות של חברת הקייטרינג בזמן אמת ולראות כיצד הם מתמודדים עם מצבי לחץ.
  • בקשו רשימת ממליצים, ואל תהססו לבדוק אותם.

ואחרי שבחרתם את חברת הקייטרינג

צריך לקבוע פגישה במקום בו ייערך האירוע ולתכנן כל פרט ופרט, החל מ:
  • סוג הריהוט הרצוי וצורת ההושבה של כל המוזמנים.
  • עיצוב השולחנות.
  • התפריט אשר יוגש, גם האוכל וכמובן גם האלכוהול.
    כאן חשוב לתכנן את תפריט המשקאות בהתאם למנות אשר יוגשו.
    לא כל מנה מתאימה לכל יין או משקה אלכוהולי אחר, ורצוי שתהיה התאמה מקסימלית בין התפריט אוכל לתפריט משקאות. במידה ואתם עורכים את האירוע ביקב רצוי להיעזר בצוות המקום אשר מכיר את היינות שלו ויבצע את ההתאמה המקסימלית.
    גם כאן ניתן לטעום את היין לקבלת התרשמות לקבלת ההחלטה הסופית.
אין ספק שאירוע שכזה ישאיר אנשים רבים פעורי פה לנוכח השילוב האולטימטיבי של יין ואוכל בכלל ובשר בפרט.

 

Go Back  Print  Send Page